نام محصول :اسید بنزوئیک نام های دیگر :بنزوئیک اسید ، Benzoic acid. فرمول شیمیایی : (C۷H۶O۲ (C۶H۵COOH. مشخصات : بنزوئیک اسید، (C۷H۶O۲ (C۶H۵COOH، یک ترکیب بلوری بی رنگ (سفید دیده میشود) است. بنزوئیک اسید سادهترین کربوکسیلیک اسید آروماتیک نیز میباشد.
• اسید بنزوئیک چیست:
بنزوئیک اسید، (C۷H۶O۲ (C۶H۵COOH، یک ترکیب بلوری بی رنگ (سفید دیده میشود) است و سادهترین کربوکسیلیک اسید آروماتیک نیز میباشد.
•خواص:
اسید بنزوئیک از اکسیداسیون تولوئن بدست می آیدو نمک های آن در واکنش با هیدروکسید های متناسب خود ساخته می شوند. بنزوات سدیم یکی از سه نوع نمک رایجی است که در صنعت و تجارت مواد غذایی کاربرد دارد.
•عملکرد در مواد غذایی :
بنزوات ها به عنوان نگهدارنده در مقابل مخمرها و کپک ها مورد استفاده قرار می گیرند و تاثیر کمتری بر روی باکتری ها دارند. مصرف این گروه از نگهدارنده ها سابقه ای از اوایل ۱۹۰۰ میلادی دارد. این گروه اثرات هم افزایی با سایر انواع نگهدارنده ها مثل سوربات ها دارند و در کنار دی اکسید سولفور هم مورد استفاده قرار می گیرند که خود به تنهایی از فعالیت آنزیمی و قهوه ای شدن ممانعت می کند.
این ترکیبات به صورت طبیعی در برخی میوه ها وجود دارند.
•مزایا :
بنزوات ها به سهولت در آب حل شده و در دسترس می باشند. بنزوات سدیم رایج ترین فرم کاربردی این گروه است و بنزوات پتاسیم در انواع محصولات کم سدیم کاربرد دارد. بنزوات ها در محصولات اسیدی کاربرد دارند جایی که حضور آنها به شکل این اسید است. بهترین ph مورد استفاده برای این گروه کمتر از ۴٫۵ می باشد به همین جهت در محصولات اسیدی بیشترین کاربرد را دارند.
•محدودیت ها :
بنزوات ها بوی خاصی دارند که همین موضوع میزان مصرف آنها را محدود خواهد کرد. استفاده از آنها در محصولاتی که با رشد مخمرها سروکار دارند امکان پذیر نیست. این محصول در آب به مقدار کم قابل انحلال است.
•کاربرد بنزوئیک و بنزوات ها :
در برخی مواد غذایی با تعیین میزان ماکزیمم مصرف ، مجاز اعلام شده است. به طور معمول سقف استفاده از این گروه نگهدارنده ۰٫۱ % می باشد.
دوز مجاز قابل دریافت روزانه برای مجموع بنزوات ها در کل ماکزیمم ۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن مصرف کننده است.
•موارد رایج کاربرد : بنزوات ها رایج ترین نگهدارنده در نوشیدنی های غیر الکلی به حساب می آیند.
•کاربرد ماده:
این ماده یک اسید ضعیف محسوب میشود. از نمکهای آن به عنوان نگهدارندههای غذایی استفاده میشود، همچنین در ساخت بسیاری از ترکیبات آلی دیگر از بنزوئیک اسید استفاده میشود.
•مصارف عمده:
1. به عنوان خوراک واحدهای صنعتی
2. برای تهیه بنزیل کلرید
3. برای تهیه فنول
4. نگهدارنده غذا و دارو
با عضویت در کانال تلگرام کیمیا تهران اسید از اخبار و اطلاعات به روز مواد شیمیایی آگاه شوید.
جهت اطلاع از قیمت خرید و فروش ، صادرات و واردات اسیدها و کلیه مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل نمایید.
نظرات کاربران در مورد محصول قیمت خرید و فروش اسید بنزوئیک
ارسال درخواست برای فروشنده قیمت خرید و فروش اسید بنزوئیک