گروه صنعتی دمیر آماده ارائه بهترین خدمات و محصولات می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر جهت تهیه محصولات و لیست قیمت با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
09124459273
021-66312110
021-66311339
021-66311461
دفتر ریخته گری استیل:
ریخته گری دقیق یکی از فرآیندهای تولید قطعات فلزی است که تاریخچهی آن به بیش از هزارسال پیش باز میگردد.
در ریخته گری دقیق، فلز مذاب به درون قالب با پوسته سرامیکی ریخته میشود و قالب با استفاده از یک مدل مومی متناظر با ابعاد قطعه مورد نظر شکل پیدا میکند.
تولید قطعات در این روش شامل فرآیندهای تکرار شونده ایست که زمان تولید و هزینههای مربوطه را نسبت به دیگر فرایندهای ریخته گری افزایش میدهد.
با این حال، چون فرآیند ریخته گری با فورج تفاوت دارد، حتی اگر قطعه پیچیده باشد، میتوان با روش ریخته گری دقیق آن را تولید کرد.
عموم قطعاتی که معمولا با ریخته گری دقیق ساخته میشوند شامل اجسامی هستند که دارای هندسه پیچیده میباشند.
دمای کاری بالا نیز در این فرآیند متداول هستند، که برای صنایع خودرو، نظامی و هواپیما به کار برده میشوند.
کاربرد ریخته گری فولاد :
قطعاتی فولادی که با روش ریخته گری، تولید می شوند، دارای استحکام بالا و مقاومت بسیار زیادی در مقابل شوک می باشند. همین ویژگی سبب می شود تا از این در جهت ساخت توربین هیدروالکتریک، تجهیزات دریایی ، پره های پمپ، سیلندرهای موتور، چرخ دهنده ، توربین های شارژر و… استفاده شود.
ریخته گری فولاد :
به فرآیندی که طی آن به فولاد از طریق ذوب کردن فلزات شکل داده می شود، ریخته گری فولاد گویند. در این فرآیند، فولاد ذوب شده و سپس به درون قالب های مخصوص ریخته می شوند تا سرد شوند. پس از سرد شدن از قالب ها جدا شده و شکل می گیرند.
متداول ترین نوع مواد برای ریخته گری، سیمان، فلزات، پلاستیک یا اپوکسی می باشند. این روش بسیار قدیمی بوده و پیش از میلاد مسیح نیز، از این روش استفاده می شد. فولاد های شکل گرفته در موارد بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند. وزن قطعات فولاد که در فرآیند ریخته گری استفاده میشوند، بین چند گرم تا چند تن می باشد. به دلیل مقاومت بالا فولاد، دسته بندی قطعات تولید شده کار بسیار سختی می باشد.
مزایای استفاده از قطعات ریخته گری :
قطعات تولید شده توسط فرآیند ریخته گری از مقاومت بالایی درمقابل سایش و ضربه برخوردارند. همچنین با بهره گیری از این روش میتوان قطعاتی با هندسه بسیار پیچیده و یا حفرههای درونی تولید کرد. قطعاتی که با ریخته گری تولید می شوند، در ابعاد و وزن های بسیار متنوعی می باشند یعنی با استفاده از این روش می توان قطعاتی به وزن چند صد گرم تا چندین هزار کیلوگرم را تولید کرد.تولید قطعات به این روش، مقرون به صرفه می باشد. همچنین با قابلیت استفاده از فلزات اضافی و ذوب کردن آن ها، مانع هدر رفتن انرژی و قطعات فلزی می شود. شایان ذکر است که فلز ریخته گری شده ایزوتروپیک می باشد. ایزوتروپ بودن فلز به این معنی است که در تمام جهات خواص فیزیکی و مکانیکی یکسانی دارد.