اینورتر را در محسط مناسب داخل تابلو نصب نمایید بطوریکه ذرات گردو غبار و ذرات هادی و مواد شیمیایی و هوای مرطوب به داخل آن نفوذ نکند. دستگاه را بوصرت عمودید داخل تابلو قرار دهید. در طرفین دستگاه پنج سانتی متر در بالا و حداقل ده سانتی متر در پایین فضای آزاد جهت چرخش هوا در نظر بگیرید. از نصب دستگاه در برابر تاب مستقیم آفتاب خودداری فرماید. فن تابلو را روی تابلو و در مکانی قرار دهید تا جریان هوا به راحتی از اینورتر عبور نماید. دمای کاری اینورتر (-10~50) درجه سانتی گراد و میزان رطوبت کمتر از 90% میباشد. اینورتر باید در محل ثابت و بدون لرزش نصب شود. جهت افزایش ایمنی بین ترمینال های ورودی اینورتر و برق، از فیوز و کنتاکتور استفاده نمایید. از قرار دادن هر گونه کلید،کنتاکتور،بانک خازنی،محافظ نوسانات،و ... بین موتور و ترمینال خروجی اینورتر خودداری نمایید.(اینورتر باید مستقیما و بدون واسطه به موتور وصل شود) قبل از اتصال اینورتر به موتور با توجه به اطلاعات مندرج بر روی پلاک موتور از نحوه سربندی موتور(ستاره / مثلث)اطمینان حاصل فرمایید. تابلو را با توجه به ابعاد درج شده در کتاب راهنما انتخاب نمایید.
سیم بندی:
ساختار ترمینال ها با توجه به توان دستگاه متفاوت است. در ورودی و خروجی اینورتر ها از سیم هایی با اندتزخ لازم استفاده نمایید. جهت نصب ولوم خارجی جهت تغییر فرکانس ،از ولوم یک کیلو اهم استفاده نمایید.(ولوم باید به ترمینال های CM,V1,VR متصل شود) برای سیم بندی برق ورودی از سر سیم های حلقوی با پوشش عایق استفاده نمایید. از ریختن تکه های سیم در داخل اینورتر خودداری فرمایید.
از اتصال های (R,S,T) جهت اتصال به برق سه فاز 220V استفاده نمایید. در صورت اتصال برق تک فاز،فاز و نول را به ترمینال های (R,S) متصل نمایید. از ترمینال های (U,V,W) جهت اتصال اینورتر به موتور استفاده کنید(توجه نمایید بین اینورتر و موتور هیچ قطعه الکترونیکی اضافه نشود) برای اتصال راکتور DC از ترمینال های (P,P1) استفاده نمایید. ترمینال G را به ارت متصل نمایید.
ترمینال مقاومت:
به منظور استفاده از مقاومت ترمز دینامیکی از نوع پیشنهاد شده در بخش6-13 دفترچه استفاده نمایید. مقاومت ترمز دینامیکی را به ترمینال های (B2,B1) متصل نمایید.