نمای چوبی ترمووود ( Thermo Wood)
چوبی که تحت تاثیر حرارت با دمای بسیار بالا قرار گرفته و خواص شیمیایی ، فیزیکی و... در آن تغییر می کند با عنوان
ترمووود ( Thermo Wood) شناخته می شود.
درطی فرآیند تولید چوب
ترمووود ، چوب از طریق تماس با حرارت ( بشکل بخار آب) دردمای بسیار بالای 320 درجه سانتیگراد خشک شده و اکثر ویژگی های نامطلوب چوب حذف می شود ، مثل خروج رزین که عامل اصلی رشد میکروارگانیسم ها ، حشرات و قارچ ها داخل چوب است و خروج اکسیژن موجود در چوب می شود .علاوه براین شرایط مطلوب چوب را نیزارتقاء می دهد مانند مقاومت در برابر پوسیدگی در شرایط مختلف آب و هوایی، خاصیت عایق حرارتی و برودتی و ضد آب بودن.
فرآیند
ترمووود به دو صورت و براساس میزان دما به دوشکل انجام می شود : Thermo-S (S: Stability به معنای ثبات یا پایداری) در این حالت دما 180 درجه سانتیگراد می باشد که چوب فرآوری شده به این شکل منجر به تولید
ترمووود با ثبات ابعاد و مناسب برای استفاده در مصرف داخلی می باشد و نوع دیگر
ترمووود Thermo-D (D: Durability به معنای دوام ) است که چوب در دمای 220 درجه سانتیگراد حرارت می بیند که بعلت داشتن مقاومت بالا جهت استفاده در نماهای خارجی ساختمان بکارمی روند دراین روش چوب ترمو بسته به میزان رطوبت در حدود 8-6 درصد تغییر ابعاد دارد.
درطی پروسه
ترمووود از رنگ های مخصوصی بر روی چوب استفاده می شود که دارای پیگمنت های ضد اشعه UV می باشند که درمقابل تابش های UV آفتاب از
ترمووود محافظت کرده و در طی مرور زمان با تغییر رنگ ها آنها می توان دوباره آنها را رنگ زد تا نما مثل روز اول زیبا شود.
ویژگی هایی که
ترمووود را برای استفاده در نما برتری می دهد عبارتند از:
*در مقابل شرایط آب و هوایی مقاومت بالایی از خود بروز می دهند.
* عایق بسیار خوبی در برابر صدا می باشد.
*عایق بسیار خوب دربرابر انتقال حرارت و رطوبت می باشد.
* بعلت خروج اکسیژن طی فرآیند تبدیل چوب به
ترمووود مقاومت آن در برابر آتش سوزی بسیارافزایش یافته و نسوز می شود.
* بعلت حداقل انبساط و انقباض
ترمووود ، دربرابر خمیدگی و تاب برداشتن بسیار مقاوم است.
* مقاومت دربرابر پوسیدگی در شرایط مختلف آب و هوایی و غیر قابل نفوذ بودن دربرابر آب.
*سبک بودن وزن
ترمووود بعلت چگالی پایین آن ومناسب برای سبک سازی نما
*
ترمووود هیچ گونه مواد مضر برای طبیعت یا انسان ندارد.
درخت هایی که جهت تولید
ترمووود مورد استفاده قرارمی گیرند شامل دو نوع می باشند :
نرم چوب یا درختان سوزنی برگ مثل صنوبر و کاج ( pine)
سخت چوب یا درختان پهن برگ مثل Ash ( زبان گنجشک ) یا ون
ترمووود های حاصل ازنرم چوب ها دارای بافت سبک و قیمت مناسب تری هستند و به همین علت گزینه مناسبی دراجرای نماهای ساختان می باشند و
ترمووودهای حاصل ازسخت چوب ها دارای چگالی کمتری بوده بنابراین وزن بالایی دارند بعلاوه بعلت نداشتن گره های مرکزی بافت بسیار زیبایی داشنه و قیمت بالاتری نیز دارند و بطور معمول جهت کف سازی یا Decking در جاهای پرتردد مورد استفاده قرار می گیرند. لازم به ذکر است نوع
ترمووود استفاده شده به نظر معماران یا طرح ارائه شده بستگی دارد. بهترین و مناسب ترین قسمت درخت جهت ساخت
ترمووود مغزآن است که با گرید A مشخص می گردد و گرید B ازلایه بیرونی مغز تنه درخت ساخته شده و گرید AB نیز ترکیبی مساوی از گریدهای دو گروه A و B می باشد.
موارد مهم درزیرسازی و نصب نمای
ترمووود
دیواری که زیرسازی بر روی آن صورت می گیرد باید به اندازه کافی محکم بوده و توان تحمل وزنی حدود 10 تا 20 کیلوگرم را بسته به نوع چوبی که درنما استفاده می شود داشته باشد ، بعلاوه دیوار مورد نظر بایستی ضخامتی کافی داشته باشد (حداقل 3 سانتیمتر) و در دو جهت افقی و عمودی کاملا تراز باشد تا بتوان بیس مناسبی برای زیرسازی داشت.
روش های زیرسازی جهت نصب
ترمووود به دو صورت زیرسازی چوبی و زیرسازی فلزی صورت می گیرد.
زیرسازی چوبی: در این حالت چوب زیرسازی با فاصله 60cm از یکدیگر توسط پیچ های ضد زنگ استیل یا گالوانیزه به طول حداقل 60cm به همراه رول پلاک به سیمان نصب می شوند ؛ این چوب ها باید عمود برپروفیل
ترمووود باشند. قبل از اتصال
ترمووود به زیرسازی چوبی توسط پیچ بایستی در مرحله اول محل پیچ ها روی
ترمووود بوسیله دریل سوراخ شود تا از ایجاد ترک جلوگیری کنیم.
زیرسازی فلزی : بهتر است زیرسازی سبک داشته باشیم که می توان از پروفیل گالوانیزه یا آهن جهت زیرسازی استفاده کرد فاصله پروفیل های آهنی در زیر سازی را 60cm درنظر می گیریم سپس پروفیل های
ترمووود توسط قطعات پلاستیکی کنارهم قرار می گیرند این قطعات پلاستیکی حرکت آنها را در امتداد طولی تسهیل می کنند. در این روش پیچ در نما دیده نشده و نمایی یکدست و زیبا خواهیم داشت البته هزینه بالاتری نیزنسبت به زیرسازی چوبی موردنیاز است.
برای نصب یک نمای
ترمووود زیبا و باکیفیت بایستی چوب
ترمووود مورد استفاده کاملا مرغوب و مطابق با استانداردهای مقرر شده توسط انجمن فنلاند باشد علاوه بر این ، موضوع مهم دیگر نحوه اجرا و نصب می باشد که در این زمینه شرکت تیام فراز پارسیان با داشتن کادری مجرب و بهره گیری بیش از15سال تجربه درزمینه مشاوره طراحی و اجرای انواع نمای مدرن ساختمان شامل : نمای
ترمووود ، نمای کامپوزیت ، نماهای شیشه ای کرتین وال، فریم لس ، اسپایدر و سرامیک خشک پرسلا نی ، پیشرو درصنعت ساختمان ایران می باشد.
مای ترمووود
چوب یکی از اولین مصالح ساختمانی است که بشر برای ساخت خانه با آن آشنا گردید. لذا تاریخچه استفاده از چوب به عنوان مصالح ساختمانی، تاریخچه ای دیرینه دارد.
ترموود در حقیقت شامل چوب نما، چوب کف و نیز سازه ها بوده که استفاده از آن زیبایی، لطافت و با گرمی فراوان یکی از بهترین محصولات جهت استفاده در نما و ساختارهای بیرونی است. ترمووود ، چوب ترمو یا چوب دما دیده یکی از روشهای بهبود عملکرد و مقاومت چوب در برابر پدیده هایی همچون، پدیده های جوی، تغییرات دمایی، رطوبت محیط، کپک و قارچ، موریانه و تابش آفتاب می باشد ؛ سطح بالای ماندگاری و ایمنی این محصول باعث می شود تغییرات بسیار کمی در اندازه و ابعاد آن در محل اتصال به دیوار ایجاد شود بعلاوه وزن کمی دارد و تمایل به جذب رطوبت در آن صفر است و به دلیل اینکه صمغی در آن وجود ندارد حشرات هم تمایل به لارو گذاری در آن ندارند.ضمن اینکه آوندهای آن بسته میشود و در برابر تمام شرایط جوی مقاوم است واز همین رو برای فضاهایی که در شرایط جوی مانند سرما ، گرما ، بارندگی ، رطوبت و حشرات و اشعه UV آفتاب قرار دارند، قابل استفاده میباشند . تنها نکته منفی که درباره این محصول وجود دارد، این است که ممکن است اشعه UV آفتاب رنگ آن را به خاکستری مبدل کند.برای اینکه این مشکل پیش نیاید از رنگهای مخصوص ترمو وود استفاده میشود.
شامل معرفی نمای ترمووود
ترمووود در حقیقت ارزانتر از اکثر چوب های مستحکم است بطوریکه گزینه مقرون به صرفه ای برای بیشتر مالکین خانه و سازندگان محسوب می شود. بواسطه آن که فرایند ترمو از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نمی نماید، تولید آن ارزانتر است. بایستی این نکته را در خاطر داشته باشیم که قیمت ترموود بسته به شرایط متغیر بوده و چون محصولی وارداتی است، کلیه مواردی که روی واردات تاثیر دارند نیز بر قیمت چوب ترمو تاثیرگذار خواهند بود. با این حال غالبا قیمت چوب Ash به نسبت بالاتر از چوب pine بوده و برندهای معتبرتر معمولا قیمت به نسبت بالاتری دارند ترمووود با استفاده از انرژی گرمایی تولید می شود و ماده ساختمان سازی ارزان، مناسب محیط زیست و مقاومی است که بسیار رایج است بویژه برای نمای بیرونی ساختمان. قیمت نهایی نمای ترمووود متاثر از عواملی مثل قیمت چوبِ نمای ترمووود ، قیمت رنگ و رنگ کاری چوبِ ترمووود ، قیمت زیرسازی چوبی وهزینه طراحی و نصب می باشد.
شامل قیمت نمای ترمووود
ترموود در پروفیل هایی به طول 3 و یا 6 متر به بازار عرضه گردیده و مقطع پروفیل در طرح و ابعاد مختلف موجود می باشد. لازم به ذکر است که شما بسته به طراحی می توانید از هریک از پروفیل ها استفاده نمایید. به علاوه پروفیل ها در دو نوع شیاردار و بدون شیار ارائه می گردند.
شامل ابعاد چوب ترموود
نمای چوبی ترمووود ( Thermo Wood)
چوبی که تحت تاثیر حرارت با دمای بسیار بالا قرار گرفته و خواص شیمیایی ، فیزیکی و... در آن تغییر می کند با عنوان ترموود ( Thermo Wood) شناخته می شود.
درطی فرآیند تولید چوب ترموود ، چوب از طریق تماس با حرارت ( بشکل بخار آب) دردمای بسیار بالای 320 درجه سانتیگراد خشک شده و اکثر ویژگی های نامطلوب چوب حذف شود ، مثل خروج رزین که عامل اصلی رشد میکروارگانیسم ها ، حشرات و قارچ ها داخل چوب است و خروج اکسیژن موجود در چوب می شود .علاوه براین شرایط مطلوب چوب را نیزارتقاء می دهد مانند مقاومت در برابر پوسیدگی در شرایط مختلف آب و هوایی، خاصیت عایق حرارتی و برودتی و ضد آب بودن.
فرآیند ترموود به دو صورت و براساس میزان دما به دوشکل انجام می شود : Thermo-S (S: Stability به معنای ثبات یا پایداری) در این حالت دما 180 درجه سانتیگراد می باشد که چوب فرآوری شده به این شکل منجر به تولید ترموود با ثبات ابعاد و مناسب برای استفاده در مصرف داخلی می باشد و نوع دیگر ترموود Thermo-D (D: Durability به معنای دوام ) است که چوب در دمای 220 درجه سانتیگراد حرارت می بیند که بعلت داشتن مقاومت بالا جهت استفاده در نماهای خارجی ساختمان بکارمی روند دراین روش چوب ترمو بسته به میزان رطوبت در حدود 8-6 درصد تغییر ابعاد دارد.
درطی پروسه ترموود از رنگ های مخصوصی بر روی چوب استفاده می شود که دارای پیگمنت های ضد اشعه UV می باشند که درمقابل تابش های UV آفتاب از ترموود محافظت کرده و در طی مرور زمان با تغییر رنگ ها آنها می توان دوباره آنها را رنگ زد تا نما مثل روز اول زیبا شود.
ویژگی هایی که ترموود را برای استفاده در نما برتری می دهد عبارتند از:
*در مقابل شرایط آب و هوایی مقاومت بالایی از خود بروز می دهند.
* عایق بسیار خوبی در برابر صدا می باشد.
*عایق بسیار خوب دربرابر انتقال حرارت و رطوبت می باشد.
* بعلت خروج اکسیژن طی فرآیند تبدیل چوب به ترموود مقاومت آن در برابر آتش سوزی بسیارافزایش یافته و نسوز می شود.
* بعلت حداقل انبساط و انقباض ترموود ، دربرابر خمیدگی و تاب برداشتن بسیار مقاوم است.
* مقاومت دربرابر پوسیدگی در شرایط مختلف آب و هوایی و غیر قابل نفوذ بودن دربرابر آب.
*سبک بودن وزن ترموود بعلت چگالی پایین آن ومناسب برای سبک سازی نما
* ترموود هیچ گونه مواد مضر برای طبیعت یا انسان ندارد.
درخت هایی که جهت تولید ترموود مورد استفاده قرارمی گیرند شامل دو نوع می باشند :
نرم چوب یا درختان سوزنی برگ مثل صنوبر و کاج ( pine)
سخت چوب یا درختان پهن برگ مثل Ash ( زبان گنجشک ) یا ون
ترموود های حاصل ازنرم چوب ها دارای بافت سبک و قیمت مناسب تری هستند و به همین علت گزینه مناسبی دراجرای نماهای ساختان می باشند و ترموودهای حاصل ازسخت چوب ها دارای چگالی کمتری بوده بنابراین وزن بالایی دارند بعلاوه بعلت نداشتن گره های مرکزی بافت بسیار زیبایی داشنه و قیمت بالاتری نیز دارند و بطور معمول جهت کف سازی یا Decking در جاهای پرتردد مورد استفاده قرار می گیرند. لازم به ذکر است نوع ترموود استفاده شده به نظر معماران یا طرح ارائه شده بستگی دارد. بهترین و مناسب ترین قسمت درخت جهت ساخت ترموود مغزآن است که با گرید A مشخص می گردد و گرید B ازلایه بیرونی مغز تنه درخت ساخته شده و گرید AB نیز ترکیبی مساوی از گریدهای دو گروه A و B می باشد.
موارد مهم درزیرسازی و نصب نمای ترموود
دیواری که زیرسازی بر روی آن صورت می گیرد باید به اندازه کافی محکم بوده و توان تحمل وزنی حدود 10 تا 20 کیلوگرم را بسته به نوع چوبی که درنما استفاده می شود داشته باشد ، بعلاوه دیوار مورد نظر بایستی ضخامتی کافی داشته باشد (حداقل 3 سانتیمتر) و در دو جهت افقی و عمودی کاملا تراز باشد تا بتوان بیس مناسبی برای زیرسازی داشت.
روش های زیرسازی جهت نصب ترموود به دو صورت زیرسازی چوبی و زیرسازی فلزی صورت می گیرد.
زیرسازی چوبی: در این حالت چوب زیرسازی با فاصله 60cm از یکدیگر توسط پیچ های ضد زنگ استیل یا گالوانیزه به طول حداقل 60cm به همراه رول پلاک به سیمان نصب می شوند ؛ این چوب ها باید عمود برپروفیل ترموود باشند. قبل از اتصال ترموود به زیرسازی چوبی توسط پیچ بایستی در مرحله اول محل پیچ ها روی ترموود بوسیله دریل سوراخ شود تا از ایجاد ترک جلوگیری کنیم.
زیرسازی فلزی : بهتر است زیرسازی سبک داشته باشیم که می توان از پروفیل گالوانیزه یا آهن جهت زیرسازی استفاده کرد فاصله پروفیل های آهنی در زیر سازی را 60cm درنظر می گیریم سپس پروفیل های ترموود توسط قطعات پلاستیکی کنارهم قرار می گیرند این قطعات پلاستیکی حرکت آنها را در امتداد طولی تسهیل می کنند. در این روش پیچ در نما دیده نشده و نمایی یکدست و زیبا خواهیم داشت البته هزینه بالاتری نیزنسبت به زیرسازی چوبی موردنیاز است.
برای نصب یک نمای ترموود زیبا و باکیفیت بایستی چوب ترموود مورد استفاده کاملا مرغوب و مطابق با استانداردهای مقرر شده توسط انجمن فنلاند باشد علاوه بر این ، موضوع مهم دیگر نحوه اجرا و نصب می باشد که در این زمینه شرکت تیام فراز پارسیان با داشتن کادری مجرب و بهره گیری بیش از15سال تجربه درزمینه مشاوره طراحی و اجرای انواع نمای مدرن ساختمان شامل : نمای ترموود ، نمای کامپوزیت ، نماهای شیشه ای کرتین وال، فریم لس اسپایدر، سرامیک خشک پرسلا نی و فایبرسمنت ، پیشرو درصنعت ساختمان ایران می باشد.
جهت دسترسی سهل و آسان شما عزیزان به وبسایت شرکت تیام فراز پارسیان لینک سردسته ها و تعدادی از محصولات و خدمات این شرکت در ذیل این متن در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد:
و محصولات و خدماتی از قبیل :
مجری پنجره یو پی وی سی
هم چنین از
محصولات و
خدمات مرتبط ارائه شده در این مجموعه می توان به موارد ذیل نیز اشاره کرد :
تعمیر کار نمای ترمووود
تعمیر کننده نمای ترمووود
نصب کننده نمای ترمووود
دفتر بازسازی نمای ترمووود
نصب نمای ترمووود
بازسازی نمای ترمووود
دفتر مهندسی نمای ترمووود
دفتر مشاوره نمای ترمووود
اجرای نمای ترمووود
اجرا کننده نمای ترمووود
تعمیرات نمای ترمووود
نمایندگی فروش نمای ترمووود
قیمت تعمیرات نمای ترمووود
قیمت بازسازی نمای ترمووود
قیمت نصب نمای ترمووود
نمایندگی نمای ترمووود
اجرای حرفه ای نمای ترمووود
گارانتی ساخت نمای ترمووود
شرکت تیام فراز ، با
بهره گیری از
نیروهای
متخصص و با تجربه و با استفاده از
تکنولوژی های روز گامی مفید در امر
طراحی و
مشاوره
اجرای نمای خشک
انواع ساختمان مدرن :
نمای کامپوزیت ( با بهترین
مصالح و
دقیق ترین
دیتیل اجرای )،
نمای کرتین وال (
نمای لامل ،
نمای فریم لس )،
سرامیک خشک (
انواع سرامیک خشک پرسلانی )،
نمای اسپایدر (
انواع نمای شیشه ای )
پیشرو در
صنعت ساختمان ایران می باشد .
لطفا پیش از اقدام به انعقاد قرارداد طراحی و اجرای نما ، درب و پنجره و دیگر اجزای ساختمان با مهندسین ما تبادل نظر نمایید :
021-77625497
9122790242 0
9122704229 0
www.tiamfaraz.com
www.tiamnama.com