اکچویتور پنوماتیک flowserve
pneumatic actuator flowserve
بازرگانی صنعت کنترل عرضه کننده و تامین کننده محصول اکچویتور پنوماتیک flowserve می باشد .
اکچویتور پنوماتیک Pneumatic Actuators:
اکچویتور پنوماتیک ابزاری برای تبدیل انرژی هوای فشرده به انرژی مکانیکی بوده و از نظر نوع حرکت به دو صورت اکچویتور پنوماتیک خطی و اکچویتور بادی چرخشی دستهبندی میگردد. اکچویتور پنوماتیک درصنایع گوناکون برای شیرهای سایز مختلف دارای حرکت دورانی و یا خطی کاربرد گسترده داشته و این گستردگی بدلیل امکان تامین مناسب هوای فشرده برای اکچویتور در اکثر مراکز صنعتی، برگشت بیدردسر هوای خروجی به فضای باز محوطه کارگاهی، مکانیزم ساده اکچویتور پنوماتیکی و بالطبع هزینه تعمیر و نگهداری پایین آن و مهمترین عامل ارزان بودن تجهیزات اکچویتور بادی میباشد. در عین حال میتوان با انجام تغیراتی مثل اضافه نمودن شیربرقی نامور به اکچویتور پنوماتیک، و دادن ولتاژ-جریان مناسب جهت تحریک اکچویتور بادی، خروجی کنترل ولو را کنترل نمود.
جک پنوماتیک راحتترین و کارآمدترین اکچویتور بادی خطی برای تامین نیرو با پاسخ حرکتی سریع میباشد. اصطکاک پایین جک پنوماتیک، توانایی کار جک پنوماتیک در دماهایی تا حدود 200 تا 250 درجه سانتیگراد برخلاف سیلندر هیدرولیکی و استفاده در مواردی که حرکت سریع مدنظر باشد از مزایای این نوع اکچویتور بادی خطی میباشد. اکچویتور پنوماتیک خطی غالبا از نوع دیافراگمی بوده و برای تحریک انواع شیر سوزنی Needle Valve استفاده میشود.
در اکچویتور پنوماتیک دیافراگمی نیروی هوای فشرده به یک غشای انعطافپذیر به نام دیافراگم اعمال میگردد. عملگر یا اکچویتور بادی دیافراگمی بصورت یکطرفه موجود بوده و روال کار به این صورت میباشد که هوا به یک سمت محفظه دیافراگم اعمال شده و پس از قطع آن، فنر تحریک شده دیافراگم را به حالت اولیه برمیگرداند و بصورت تحریک مستقیم و تحریک معکوس وجود دارد.
در دسته دیگر یعنی اکچویتور پنوماتیک دورانی، علاوه بر موتور پنوماتیکی Air Motor معمولا اکچویتور بادی دورانی از نوع پیستونی بوده که اغلب برای شیر توپی Ball Valve و شیر پروانهای Butterfly Valves بکار میروند.
اکچویتور پنوماتیک پیستونی عموما در جاهایی که کوتاهی کورس عملگر دیافراگمی و یا نیروی کم آنها باعث محدودیت عملکرد میشود مورد استفاده قرار میگیرند. اکچویتور بادی پیستونی قادر به کار با فشار هوای بالا و طول حرکت زیاد میباشند. هوای فشرده به سطح پیستون فشار آورده و آن را در سیلندر به حرکت وا میدارد. اکچویتور پنوماتیک پیستونی هم بصورت یکطرفه و هم بصورت اکچویتر بادی پیستونی دو طرفه توانایی تحمل فشارهای ورودی بالا و سرعتهای حرکتی بالا را دارا میباشد.
از دلایل استفاده از اکچویتورهای الکتریکی یا عملگرهای هیدرولیک بجای اکچویتور پنوماتیک میتوان به عدم امکان حفظ میله شیر متصل به پیستون و طبیعتا وضعیت کل شیر در یک وضعیت خاص بدلیل تراکمپذیری هوا، مساله محدودیت دمایی و امکان آتشزا بودن آنها در دماهای بالا بدلیل نیاز به وجود آب بند لاستیکی در ساختمان عملگر پنوماتیکی، نیروی کمتر هوای فشرده عملگر پنوماتیکی در مقابل فشار روغن هیدرولیک اکچویتور هیدرولیکی برای جابجایی انواع شیرهای بزرگ اشاره نمود.
مقایسه محصول