وظیفه اصلی رگولاتور گاز
تنظیم فشار خروجی خط لوله و همچنین ثابت نگه داشتن آن است. و محل قرار گیری آن قبل از کنتور گاز شهری نصب شده در منزل مسکونی یا مجتمع تجاری است.
در این اثنا می توان گفت اگر مقدار جریان کاهش پیدا کند ، رگلاتور گاز نیز وظیفه کاهش نرخ جریان ، و در صورت افزایش نرخ جریان رگلاتور گاز نیز نرخ جریان را افزایش می دهد. ( چرا که تنها بدین صورت است که فشار جریان ثابت خواهد ماند )
اجزا اصلی یک رگلاتور گاز شامل عنصر محدود کننده ، عنصر اعمال نیرو و عنصر اندازه گیری است.
• عنصر محدود کننده معمولا” یک شیر است که مقادیر مختلف جریان را امکان پذیر می سازد. از جمله آنها می توان به شیر سوزنی ، شیر پروانه ای ، پاپت ولو و … اشاره کرد.
• عنصر اعمال نیرو ، بخشی است که نیروی محرکه لازم جهت اعمال به بخش محدود کننده را تامین می کند. این نیرو می تواند بوسیله فنر ، نیروی وزن ، محرک پیستونی یا دیافراگمی همراه با فنر باشد.
• عنصر اندازه گیری وظیفه کنترل برابری جریان خروجی و ورودی را داراست. این عمل بوسیله یک دیافراگم صورت میگیرد.
فشار کاری انواع رگلاتور گاز خانگی 15 پوند تا 60 پوند ( 1 تا 4 بار ) – انواع رگلاتور گاز 6 متر مکعب تا رگلاتور گاز 500 مترمکعب در ساعت موجود است.
رگولاتور گاز خانگی 6 متر مکعب گازسوزان مدل GS-64-22
• مدل GS-64-22
• فشار ورودی : 4-103 بار
• فشار خروجی : 18.2 – 15.3 میلی بار
• ظرفیت : 6 متر مکعب در ساعت
• دمای عملکرد : 29- تا 60 درجه سانتیگرا
رگولاتور گاز خانگی 10 متر مکعب گازسوزان مدل GS-64-22
رگولاتور گاز خانگی 6 متر مکعب گازسوزان مدل GS-64-22 به منظور مصارف خانگی طراحی شده و از قابلیت بسیار بالایی برخوردار است. این رگولاتور گاز به دلیل دارا بودن مشخصات فنی خاص در ایران بیشترین مصرف را به منظور رگلاتور گاز خانگی دارا می باشد.
ویژگی های رگلاتور گاز خانگی مدل GS-64-22
• ثابت ماندن فشار گاز خروجی در محدوده جریان
• در صورت حداقل بودن فشار گاز ورودی ، فشار خروجی کاهش پیدا نمی کند.
• در صورت وجود فشار ماکزیمم در ورودی و نبود هیچ گونه خروجی رگلاتور همچنان در سرویس باقی مانده و فشار خروجی از حد تعیین شده تجاوز نمی کند.
• در صورت افزایش فشار خروجی گاز در رگلاتور بالاتر از محدوده تعیین شده جریان گاز به فضای آزاد هدایت می شود.
• ابزار های ایمنی: شیر ایمنی کم فشار، شیر ایمنی پر فشار، سیفتی ریلیف ولو
اطلاعات فنی
• فشار ورودی: 1.03 تا 4 بار (15 تا 60 psig)
• فشار خروجی: 1.53 تا 18.2 میلی بار (1/4 تا 1/2 psig)
• ظرفیت: 10 متر مکعب در ساعت
• اتصال ورودی: 3/4 اینچ NPT
• اتصال خروجی: 1 اینچ NPT
• اتصال ونت: 1 اینچ NPT
• جنس بدنه: چدن
• جنس سیت: NBR
• جنس محفظه دیافراگم: آلومینیوم ریخته گری
• جنس دیافراگم: لاستیک تقویت شده، NBR
• اهرم و یا lever: پودر متالوژی، فلز، آلیاژ مخصوص
• محدوده دمای کاری: 29- تا 60 درجه سانتی گراد
• ابعاد: 183*184*358 میلی متر
جهت مصرف صنعتی
سایز رگولاتور 1و2و3و4 اینچ
کلاس (ANSI) 150و300
بدنه اصلی این رگولاتور،در برابر خوردگی مقاوم و از فولاد مناسب با پوشش گالوانیزه و یا کادمیوم
پیچ ها و فنر ها همگی از جنس فولاد ضد زنگ بوده و در برابر خوردگی مقاوم
تنظیم فشار خروجی رگولاتور ، آسان و با مهره تنظیم پایلوت
تنظیم قطع کننده در فشار بالا و پایین ساده با مهره تنظیم است
فشار طراحی آن 720 psi در نظر گرفته شده
ساخت: کشور ایران
رگولاتور گاز شهری
رگولاتور REGULATOR گاز طبیعی برای مصارف خانگی و صنعتی جهت کنترل فشارگاز و محافظت از کنتو رگاز در سایز های متفاوت و براساس مترمکعب خروجی گاز قابل انتخاب می باشد . رگلاتور گاز شهری ،فشارشکن ;گاز شهری ، برخی مزایای ;رگلاتور گاز شهری یکطرفه عمل می کند ، ثابت ماندن فشار گاز در خروجی ، قابلیت چرخش ، دارای دستگاه ایمنی قطع جریان ، درصورت به حداقل رسیدن فشار گاز در ورودی ظرفیت گاز دهی رگلاتور کاهش نمی یابد.رگلاتور به دستگاهی گفته می شود که اگر در جریان گاز تغییر ناگهانی اتفاق افتد، این دستگاه می تواند فشار آن را تا اندازه مشخصی کنترل کرده و جریان گاز را به اندازه متعادلی برساند.رگلاتور گاز سوزان یکی از توزیع کنندگان رگلاتور گاز شهری در ایران است رگلاتور ایرانی که محصولات با استاندارد و مطابق کیفیت را توزیع می کند .
رگلاتور گاز سوزان
ردیف مدل رگلاتور مورد مصرف مشخصه
1 Gs-76-80 رگلاتورregulator صنعتی رگولاتور صنعتی
2 Gs-74-H رگولاتور صنعتی رگولاتور صنعتی
3 Gs-78-R2 رگلاتورregulator صنعتی رگولاتور صنعتی
4 Gs-77-22 رگولاتور صنعتی رگولاتور صنعتی
5 GS-64-22 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 10 متر مکعب
6 GS-74-27-H رگولاتور گاز شهری فلنچی ظرفیت 40 متر مکعب
7 GS-64-22 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 5 متر مکعب
8 GS-64-22 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 25 متر مکعب
9 GS-64-22 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 20 متر مکعب
10 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 200 متر مکعب
11 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 100 متر مکعب
12 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 160 متر مکعب
13 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 2000 متری
14 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 250 متری
15 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 300 متری
16 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 350 متری
17 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 40 متری
18 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 400 متری
19 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 450 متری
20 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 500 متری
21 GS-74-27 رگولاتور گاز شهری ظرفیت 70 متری
22 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 100 متر مکعبی
23 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 160 متر مکعبی
24 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 250 متر مکعبی
25 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 300 متر مکعبی
26 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 350 متر مکعبی
27 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 400 متر مکعبی
28 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 450 متر مکعبی
29 GS-74-27-H گولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 500 متر مکعبی
30 GS-74-27-H رگولاتور فلنچی گاز شهری ظرفیت 70 متر مکعبی
هر رگولاتور گاز شهری از لحاظ کیفیت عملکردی دارای سه قسمت عمده می باشد:
1- قسمت اندازهگیری فشار یا جزء احساس کننده که فشار خروجی را اندازهگیری و پیمانه میکند.
2- قسمت محدودکننده جریان که نوعی شیر شمرده میشود و وظیفه پایین آوردن یا بالا بردن دبی جریان را بر عهده دارد.
3- جزء بارگذار که در جواب به قسمت اندازهگیری بایست قسمت محدودکننده جریان را باز و بسته کند و فشار خروجی را در حدود تعیینشده ، ثابت نگه دارد.
رگولاتور گاز شهری از لحاظ ساختار در انواع مختلفی ساخته می شوند که می توان به نوع های فنری و پایلوت دار اشاره کرد که در بازار یافت می شوند.
دررگولاتور گاز شهری پایلوت دار تغییرات فشار خروجی با نیروی فنر در رگولاتورمتری دیگر به اسم پایلوت سنجیده می شود و ماحصل آن به حالت فشار گاز به دیافراگم رگولاتور اصلی فرستاده می شود و به تعبیری تغییرات فشار خروجی تقویت می شود و بعد از آن منجر به تغییر وضعیت شیر مانع می شود.
پایلوت از یک رگولاتور فنری که از فشار ورودی تغذیه می کند و متناسب با میزان فشردگی فنر خود فشار خروجی را آماده می کند، گفته می شود. این فشار به منزله فشار فرمان روی رگلاتور اصلی اجرا می گردد.
از ویژگی تخصصی که در انتخاب رگولاتور گاز شهری مهم می باشد ظرفیت آنهاست که رابطه مستقیم با فشار ورودی و خروجی و چگالی گاز و شکل بدنه آن دارد به صورتی که نسبت میان فشار ورودی (P1) و خروجی (P2) تعیین کننده نوع جریان خروجی رگلاتور است و اگر نسبت P2P1/2 جریان غیر بحرانی خواهد بود.
اگر k ضریب ثابت رگولاتور گاز شهری که وابسته به ساختار رگولاتور و نوع حرکت عبوری آن دارد باشد فرمول کلی جریان در رگولاتور به حالت زیر بیان می شود:
Q=K(P2(P1-P2))½
که مطابق با آن و جدول های موجود به آسانی می توان ظرفیت رگولاتور را در فشارهای مورد نظر حساب نمود.
اطلاعات فنی رگولاتور ایرانی ، رگولاتور گاز ، فلومتر ، مانومتر ، کنتور گاز ، رگلاتور سی ان جی ، رگولاتور آزمایشگاهی ایران را می توانید در گاز سازان مطالعه نمایید .
فروش رگولاتور گاز
رگولاتور گاز وسیله ای است که به کمک آن میتوان فشار بالای گاز در سیلندر گاز یا خط گاز را به یک فشار قابل استفاده کاهش داد. رگولاتور گاز و فشارشکن گاز در سایزهای مختلف و برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. رگولاتور گاز بزرگ غالبا در ایستگاههای تقلیل فشار و خطوط پروسس و رگولاتور گاز کوچک معمولا در آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی به کار میروند. یک رگولاتور گاز مناسب باید مستقل از تغییرات فشار ورودی و تغییرات جریان یا فلو ، فشار خروجی ثابتی داشته باشد.در مخازن تحت داشتن رگولاتور برای شکستن فشار بالا بسیار مهم است درانتخاب رگولاتور نوع گاز هم باید مد نظر گرفته شود. رگولاتور گاز گاز باعث می شود کاربر بتواند فشار خروجی سیلندر گاز را با داشتن رگولاتور تنظیم کند . فشار ورودی رگولاتور گاز با فشار داخل سیلندر یکسان است ولی فشار مورد نیاز برای خط مصرف را با تنظیم فشار خروجی با رگولاتور می توانید به حد مورد نظر برسانید .
رگولاتور گاز
رگولاتور گاز دارای المان های محدوده کننده ،المان بار و المان اندازه گیری می باشد .عنصر محدود کننده یک شیر است که می تواند تغییرات جریان را کنترل کند مانند Globe ولو ، شیر پروانه ای Butterfly Valve ، شیر سوپاپ دار Poppet Valve. تجهیز بارگزاری بخشی است که نیروی مورد نیاز را برای قسمت محدود کننده فراهم می کند ، این کار توسط وزن ، رینگ ، محرک دیافراگم ، محرک پیستون و شبیه آن ایجاد میشود. تجهیز اندازه گیری به جای ریگلاتور وقتی که جریان ورودی و جریان خروجی یکسان می باشد کاربرد دارد .
رگولاتور گاز به صورت رگولاتور گاز تک مرحله ای و رگولاتور گاز دو مرحله ای در سایز های متفاوت موجود می باشد. رگولاتور کاهنده فشار از نظر نوع کاربرد و همچنین محل نصب رگولاتور به چند دسته تقسیم میشوند:
رگولاتور سرکپسولی Cylinder Pressure Regulator
رگولاتور گاز نقطه مصرف Point of Use Regulator
رگولاتور گاز بین خطی Line Pressure Regulator
پانل رگولاتور Gas Pressure Control Panel
میران نشتی در بدنه مانومتر و رگولاتورگاز باید بسیار کم باشد و قطعات داخلی رگولاتورباید صاف باشد . در گاز های خورنده بسیار مهم است که رگلاتورگاز و مانومتر گاز از جنس استنلس استیل ساخته شده باشد برند رگلاتور را می توان رگلاتورهرکولس آلمان ، رگولاتوردرااستار کره جنوبی ، رگولاتور زینسر آلمان ،رگولاتور ویگور آلمان را نام برد که این رگولاتور با سرتیفیکیت و گارانتی و خدمات پس از فروش به مشتری تحویل داده می شود .
عملکرد رگلاتور گاز
رگولاتورگاز بر اساس قانون برنولی در سیالات عمل می کند . اطلاعات فنی و رگولاتور گاز سه قسمت اصلی دارد ، قسمت فنر فشار گاز رگولاتور ، قسمت مقایسه گر و اندازه گیر یا دیافراگم فشارشکن و قسمت عمل کننده رگولاتور. برآیند فشار بر فنر رگولاتور گاز و دیافراگم رگولاتور گاز باعث حرکت عمل کننده رگلاتور به سمت بالا یا پایین می شود و در نهایت عبور گاز بسته یا باز می گردد. ابتدا فشار از طرف فنر رگلاتور گاز باعث باز شدن راه عبور گاز می شود و هرگاه فشار گاز درطرف خروجی از فشار فنر بیشتر شود راه عبور گاز بسته می شود تا در با مصرف فشار خروجی کاهش پیدا کند بعد دوباره راه عبور گاز از رگلاتور گاز باز می شود و این عمل به صورت متناوب ادامه پیدا می کند .فلو مصرفی نیز در طرز کار رگلاتور بسیار اهمیت دارد. یکی از مشکلات موقع کار با رگلاتور فنری این است که موقع کار با رگلاتور فنری اگر برای مصرف معینی در فشار خاص رگولاتور را تنظیم کنیم اگر میزان مصرف بالا تر برود و به حداکثر ظرفیت رگولاتور نزدیک شود فشار خروجی رگولاتور کاهش می یابد . این میزان کاهش را DROOP رگولاتور می نامند . این افت فشار کاهنده فشار گاز از اجزا تشکیل دهنده رگولاتور به وجود می آید . برای کاهش این مشکل سه راه حل وجود دارد:
1-انتخاب فنر رگولاتور گاز با ضریب ثابت (K) کوچک
2-بزرگ انتخاب نمودن سطح دیافراگم رگولاتور گاز
3-محدود نمودن حرکت شیر رگلاتور گاز
ولی در واقعیت مشکل حل نمی شود . زیرا مثلا اگر سطح دیافراگم رگولاتور گاز را بزرگ انتخاب کنیم فنر ریگلاتور آن نیز باید قویتر (Kبزرکتر) انتخاب شود که با مورد یک منافات دارد و یا اگر بخواهیم میزان حرکت شیر رگولاتور گاز را محدود بکنیم ظرفیت رگولاتور کاهش می یابد. لذا باید از رگولاتور پایلوت دار استفاده کرد . در این رگولاتور به جای نیروی فنر از فشار گاز استفاده می گردد. در اصطلاح به این نوع رگولاتور PRESSURE LOADED REGULATORگفته می شود. در رگلاتور پایلوت تغذیه رگلاتور از فشار ورودی رگولاتور می باشد . در این مدل رگلاتور گاز دو عدد دیافراگم رگلاتور وجود دارد و تغییرات فشار گاز روی هر دو دیافراگم رگلاتوراثر دارد .
جنس رگلاتور های مصرفی در معمولا برنجی ، برنجی با روکش کروم و یا استنلس استیل می باشد .رگلاتور استنلس استیل به خاطر متریال آن گران تر از رگلاتور های برنجی یا رگلاتور با روکش کروم می باشد. رگلاتور برنجی برای گاز های غیر خورنده مصرف دارد . در صورتی که گاز شما خورنده باشد به طور حتم باید از مانومتر استنلس استیل استفاده نمایید .
نصب رگولاتور گاز
ظرفیت رگلاتور گاز رابطه مستقیم با فشار ورودی رگولاتور ، فشار خروجی ، چگالی گاز عبوری رگلاتور و شکل کلی بدنه رگلاتور دارد .
نصب و نگهداری رگولاتور رگولاتور گاز پس از نصب، با کمی توجه و دقت در نصب و استفاده از آن تا مدت درازی به خوبی عمل خواهد کرد .با این حال، اگر مشکلی رخ بدهد، تعمیر رگولاتور گاز آسیب دیده، نیازمند بازبینی دقیق سرویسکار رگلاتور گاز وکارشناس فنی خواهد بود.خدماتی از جمله نصب و راه اندازی رگلاتور گاز، تعمیر رگلاتور گاز و نگهداری مناسب از رگولاتور در طول زمان استفاده از آن توسط شرکت سازنده رگلاتور گاز، برای جلب رضایت مشتری بسیار سودمند خواهد بود.نکاتی که قبل از نصب رگلاتور باید به آن توجه کرد. درک اجزای رگلاتور و نحوه عملکرد آن باعث بهبود در یافتن چگونگی بروز مشکلات در اجزای رگولاتور میشود.
قطعات اصلی رگلاتور گاز
1.دیسک سوپاپ و اهرم رگلاتور
2. دهانه رگولاتور گاز
3. دیافراگم
4. فنر اصلی رگولاتور گاز
5. دریچه
دو آزمون اطمینان از صحت تنظیم و عملکرد فشار خروجی رگلاتور گاز و آزمون نشت و مقاومت اجزا داخلی رگلاتور گاز در مراحل توزیع رگلاتور و مانومتر گاز انجام می گیرد واین آزمون ها طبق استاندراد ساخت رگولاتور های گاز در کارخانه توزیع کننده صورت می پذیرد. تمامی این مراحل آزمون مانند دیگر مراحل تست قطعات صنعتی چک لیست مربوط به خود را دارد .
واحد پی اس آی و بار از واحد های اندازه گیری فشار گاز می باشد . در انتخاب رگلاتور دانستن فشار ورودی و خروجی اهمیت دارد.. تبدیل واحدهای فشار به شرح زیر می باشد :
هر 1 بار معادل 14.5 پی اس آی
هر 1 بار معادل 0.00001 پاسکال
هر 1 بار معادل 1.01325اتمسفر
رگولاتور استیل
رگولاتور استیل و مانومتر استیل برای گاز خورنده ، آتشزا ، گاز اکسید کننده و گاز میکس، مورد استفاده قرار می گیرد .رگلاتور استیل گاز درا استار با کاربری آسان و ایمنی بالا در اختیار صنعتگران قرار گرفته است . مزیت رگلاتور استیل گاز درا استار ، مانومتر دقت بسیار بالایی است.در برخی موارد با اینکه گاز خورنده نمی باشد ولی کارفرما ترجیح می دهد به دلیل شرایط کاری و محیطی از رگلاتور استنلس استیل استفاده نماید . همان طور که می دانید برای سیال آب هم رگلاتور از جنس استیل مورد مصرف می باشد. رگلاتور های برنجی با روکش کروم برای استفاده در مصارف آزمایشگاهی برای گاز های غیر خورنده کاربرد دارد.
رگلاتور برنجی
در خصوص استفاده از رگلاتور برنجی ، برای گاز های غیر خورنده و صنعتی کاربرد فراوانی دارد . رگلاتور های مورد مصرف برای تجهیزات جوش و برش از جنس برنجی می باشد . این رگلاتور هم با مانند رگلاتور های دیگر دارای سایز های مختلف از ¼ تا 2 اینچ می باشد ، برای مصارف سرسیلندری و یا بین خطی نیز طراحی شده است . رنج قیمت با توجه به برندهای موجود در بازار از 350 هزار تومان شروع می شود . رگلاتور برنجی زینسر چینی از برندهای پر مصرف برای مصارف جوش و برش می باشد . اکثر این مانومتر ها دارای گیج ورودی و گیج خروجی می باشد . نکته مورد توجه اینکه با توجه به نوع مصرف و فشار وودی و خروجی رگلاتور خود را انتخاب نمایید تا رگلاتور دقیقی انتخاب نمایید و نیز آسیبی به رگلاتور خریداری شده وارد نشود .شما برای گاز هایی مانند نیتروژن ، اکسیژن ، دی اکسید کرین ، هیدروژن ، هلیوم ، هوا و ترکیبی از این گاز های می توانید به راحتی مانومتر برنجی استفاده نمایید .
رگلاتور برنجی با روکش کروم یکی دیگر از رگلاتور های طراحی شده برای مصارف ازمایشگاهی می باشد.
بک پرشر رگلاتور
رگولاتور گاز شهری
رگولاتور گاز
فروش رگولاتور گاز
نمایندگی رگولاتور گاز
بک پرشر رگلاتور ، عملکردی عکس رگلاتور گاز انجام می دهد .رگلاتور گاز فشار خروجی را تنظیم می کند ولی یک بک پرشر رگلاتور فشار قبل از خود را تنظیم می کند ، فشار قبل از ورودی بک پرشر تنظیم می گردد .چند مدل شیر و ولو هم می باشد که در خط مورد استفاده قرار می گیرد ، مانند بال ولو، نیدل ولو، چک ولو ، فلش بک و ریلیف ولو.به صورت بسیار ساده اگر بخواهیم عملکرد این ولو ها را توضیح دهیم : نیدل ولو برای کنترل جریان و کم و زیاد کردن جربان در خط مورد مصرف می باشد. بال ولو حالت 0 یا 1 دارد و برای قطع و وصل کردن جریان مورد استفاده می باشد . چک ولو اگر در خط برگشتی از جریان وجود داشته باشد جلوی آن را می گیرد .فلش بک نوعی چک ولو می باشد با این تفاوت که برای جوشکاری و برشکاری استفاده می شود و از برگشت شعله گاز به داخل سیلندر گاز و انفجار جلوگیری می کند و در صورتی که عمل کند باید این ولو تعویض گردد . ریلیف ولو مانند سوپاپ درخط عمل می کند و در صورتی که فشار بالابرود برای تنظیم فشار سوپاپ می زند .
تعمیر رگلاتور گاز
در برخی موارد رگلاتور به دلایل مختلف از جمله عدم استفاده درست از فیلتر در مسیر ورودی گاز ، جا به جا بستن رگلاتور گاز در ورودی و خروجی گاز، اعمال فشار بیشتر از حد مجاز در ورودی رگلاتور گاز و .. از کالیبره خارج می گردد و نیاز به تعمیر ، سرویس و کالیبره شدن مجدد دارد . تعمیر رگلاتور و تعویض قطعات ان با توجه به مدل رگلاتور و ایراد فنی که دارد یکی دیگر از خدمات گاز سازان برای مشتری میباشد .قطعاتی مانند دیافراگم رگلاتور گاز ، سوزن گلدونی رگلاتور ، اتصالات داخلی رگلاتور ، فیلتر رگلاتور در صورتی که رگلاتور فیلتر داشته باشد ، تعویض گیج ورودی یا گیج خروجی رگلاتور و نشتی قطعات مانومتر که با توجه به بررسی اولیه مشخص می گردد .