1:ظرفیت هوای واحد مراقبت پنوماتیک m3 / h ، تعیین کننده اندازه واحد مراقبت پنوماتیک
می باشد. اگر ظرفیت هوای واحد مراقبت پنوماتیک بسیار بالا باشد ، افت فشار زیادی در آن
اتفاق می افتد . مقادیر توصیه شده توسط سازنده باید رعایت شود.
2: فشار کاری ممکن نیست از مقدار تعیین شده در واحد مراقبت پنوماتیک تجاوز نماید.
دمای محیط نباید از ۵۰°C( ماکزیمم مقدار برای کاسه های پلاستیکی ) بیشتر شود.
اجزای واحد مراقبت پنوماتیک
فیلتر
هوای فشرده تولید شده، هنگام ترک از کمپرسور، گرم، کثیف و دارای رطوبت است که می تواند باعث کاهش عمر تجهیزاتی از قبیل شیر ها و سیلندر ها شود. (مقداری از رطوبت هوا حین تراکم در کمپرسور به صورت آب در کف کمپرسور جمع می شود ولی مقداری از رطوبت در هوا باقی می ماند.) به همین علت قبل از اینکه بتوان از هوای فشرده استفاده کرد، نیاز به فیلتر شدن، تنظیم فشار و در مواردی روان کاری وجود (ترکیب شدن با روغن) دارد. وجود یک فیلتر در خط، هوای فشرده را تمیز می کند، به طوریکه با تحت فشار قرار دادن هوا و به دام انداختن ذرات جامد (مانند گرد و غبار و خاک) و سیالاتی (مانند آب و روغن)، سیال مصرفی را پاکسازی می کند. در خط هوای فشرده، فیلتر در نزدیکی رگلاتور، روغن زن، شیر کنترل جهت و عملگر هایی مانند سیلندر و موتور نصب می شود. آنچه در خصوص فیلتر ها حائز اهمیت است، تخلیه محفظه ی پایین فیلتر است، چرا که آلودگی های جدا شده توسط فیلتر در محفظه پایین فیلتر جمع می شود و عدم تخلیه آن منجر به برگشت آلودگی به هوا خواهد شد، البته این تخلیه می تواند به صورت دستی یا اتوماتیک باشد که قطعا اتوماتیک بودن این تخلیه بر قیمت نهایی محصول تاثیر گذار است.
اندازه المان های فیلتر در مقدار اندازه ذرات خارجی جدا شده موثر است، به این ترتیب که اگر سایز منافذ موجود روی فیلتر 20 میکرون باشد، ذارت کوچکتر از 20 میکرون فیلتر نخواهند شد.
به طور کلی سه نوع فیلتر وجود دارد:
فیلتر عمومی (حذف آب و ذرات)
فیلتر رطوبت گیر (حذف روغن)
فیلتر حذف بخار
رگولاتور
رگولاتور فشار، نوعی شیر کنترل فشار می باشد. به بیانی ساده هدف از قرار دادن رگلاتور در واحد مراقبت این است که فشار سیستم را بدون توجه به بالا و پایین شدن فشار اولیه، ثابت و یکنواخت نگه دارد.
فیلتر رگلاتور
نمونه دیگری از انواع اجزای واحد مراقبت، فیلتر رگلاتور است، همانطور که از نام آن مشخص است، اجزای تشکیل دهنده ی آن فیلتر و رگلاتور است که به ترتیب ابتدا فیلتر و در قسمت بالای آن رگلاتور قرار میگیرد، هوای فشرده نیز وارد فیلتر شده و در این مرحله آلودگی ها و رطوبت موجود در آن حذف خواهد شد، در نهایت هوای تصفیه شده وارد رگلاتور می شود تا فشار سیال نیز در این مرحله تنظیم شود، نکته ی قابل توجه در این است که در این مرحله، افت فشاری که به دلیل عبور از فیلتر ایجاد شده بود، نیز جبران خواهد شد.
روغن زن
بعد از فیلتر و رگلاتور آنچه در سیستم قرار می گیرد روغن زن است. در سیستم های پنوماتیکی امکان آسیب رسیدن به دلیل ایجاد اصطکاک در سیستم زیاد است و روغن زن با برطرف کردن عامل اصطکاک از آسیب رسیدن به سیستم جلوگیری می کند.
نظرات کاربران در مورد محصول واحد مراقبت پنوماتیک GAV ایتالیایی
ارسال درخواست برای فروشنده واحد مراقبت پنوماتیک GAV ایتالیایی