ایرانیان استخر عامل فروش شیرالات سیستم های لوله کشی آب شرب
از محصولات و خدمات ارائه شده در این مجموعه می توان به موارد ذیل اشاره نمود : شیرالات سیستم های لوله کشی آب شرب خرید شیرالات سیستم های لوله کشی آب شرب فروش شیرالات سیستم های لوله کشی آب شرب قیمت شیرالات سیستم های لوله کشی آب شرب نمایندگی شیرالات سیستم های لوله کشی آب شرب نماینده شیرالات سیستم های لوله کشی آب شرب لطفا جهت اطلاع از ویژگی های محصولات و خدمات این مجموعه و اطلاع از قیمت های رقابتی آن ها با شماره تماس های مجموعه و مشاورین ما ارتباط برقرار نمایید. 02155594596--- 02155594832 خدایی
قبل از ورود به بحث لوله کشی آب سرد و گرم، آب آشامیدنی :اب اشامیدنی چیست
آب آشامیدنی،( اب شرب آبی است) که عاری از مواد خارجی، به مقداری که باعث بیماری یا اثر زیان آور بیولوژیک نباشد ، پاک باشد.(اب شرب اب قابل استفاده میگویند.)
ویژگیهایی از قبیل دما ، رنگ، تیرگی، بو و مزه از خواص فیزیکی آب آشامیدنی به حساب می آیند.
تیرگی آب به میزان ppmگل ولای معلق در آب بر می گردد. تیرگی مناسب آب معمولاً 5 ppm
در مقابل، خواصی چون میزان سختی، درجه اسیدی (pH)، مقدار آهن، منگنز و سایر فلزات از خصوصیات شیمیایی آب آشامیدنی محسوب می شود.
یکی از مهم ترین و حساس ترین مراحل ساختمان سازی، لوله کشی آب است و بی شک یکی از دغدغه های اصلی شما، اصولدر نصب لولهها.(با رعایت استانداردها و ودقت در نصب و تمیزی در کار )
اصول لوله کشی آب
لوله کشی آب با هدف رساندن آب مصرفی به نقاط مختلف واحدهای ساختمانی نظیر. اشبزخانه دستشویی، حمام و غیره انجام می شود. از این رو، انجام صحیح و اصولی آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ، رعایت اصول لوله کشی در واقع یک لوله کش با پیروی و بکارگیری استانداردها و اصول ( طبق نقشه لوله کشی آب ساختمان،) سیستم لوله کشی آب گرم و سرد ساختمان را انجام می دهد.
لوله کش در فرایند لوله کشی ساختمان باید دو نکته زیر را در نظر داشته باشد:
در نظر گرفتن انبساط و انقباض لوله های آب
در پایان پروسه لوله کشی، باید تمام تاسیسات و تجهیزات لوله کشی توسط کارشناس بررسی و تست شود، تا از نبود نشتی آب و تحمل فشار آب (تاب تحمل )توسط لوله ها مطمئن شود.
نکات فنی و ایمنی
لوله کشی بایستی در کوتاهترین مسیر و با کمترین پیچ و خم ودر عین حال کمترین هزینه موازی و یا عمود بر دیوارهای ساختمان باشد.
در ساختمان های مسکونی، لازم است که از نصب لوله های آب و فاضلاب در کنار هم پرهیز کنیم زیرا بر اثر گذشت زمان و تشکیل پوسیدگی در لوله ها و از بین رفتن آب بندی ، احتمال دارد ه بر اثر تراوش و آلودگی باعث الوده شدن آب های آشامیدنی شود.
درصورت عدم نصب لوله کشی ها بصورت مجزا ، لوله کش باید فاصله مناسب را رعایت کرده و در نصب لوله کشی های افقی، لوله های فاضلاب را در زیر سایر لوله ها قرار دهد.
لوله کشی آب سرد و گرم باید نزدیک دیوارها، تیغه ها و سقف ها اجرا شوند واز اجرا بصورت کف (ساختمان ) برهیز کنیدو یا حداقل، محل لوله های عمودی را باید بهصورتی در نظر بگیریم که طول لوله کف به میزان حداقل برسد .
. تغییر زاویه در لوله کشی ها برای پیروی از امتداد دیوارها، براساس دستور و طبق نقشه باید انجام شود.
نصب لوله های افقی اگر به صورت زیرسقفی و یا تحت پوشش سقف کاذب باشد، بایستی اجرای آن در حداکثر ارتفاع ممکن صورت گیرد.
از اجرای لوله کشی در بالای دستگاه های برقی و. اگر این کار در پاره ای از اوقات اجتناب ناپذیر است، بایستی نصب سینی قطره گیر در زیر لوله ها پیش بینی شود تا از بروز خطرات برق گرفتگی و اتصال و سوختن سیم ها و دستگاه ها جلوگیری شود.
قبل از اجرای لوله کشی آب سرد و گرم ساختمان، باید مسیرهای عبور لوله را با رشته های کاری دیگر (ساختمانی، برقی، مکانیکی) هماهنگ کرد ، مانع از دوباره کاری های احتمالی شود.
انواع روش لوله کشی کدامند؟
امروزه با توجه به نوع کاربری ساختمان از روش ها ی مختلفی از لوله کشی استفاده می شود. جنس لوله های آب یکی از مهم ترین گزینه ها استکه روی نوع لوله کشی تاثیر می گذارد. به طور مثال برای لوله کشی آب ساختمان از لوله های آهنی گالوانیزه یا پلیمری استفاده می شود. امادر حال حاضر، لولههای پلیمری یا پلاستیکی بیشترین کاربرد را دارند. انواع لوله کشی ساختمان عبارتند از:
لوله کشی آب ساختمان
لوله کشی فاضلاب
لوله کشی پکیج و رادیاتور
لوله کشی شیر آتش نشانی
لوله کشی گاز شهری
لوله کشی اب ساختمان معمولا به دو روش سنتی و مدرن (کلکتوری) انجام می شود،
لوله کشی آب ساختمان به روش (مدرن )کلکتوری
لوله کشی مدرن یکی از بهترین و جدیدترین روش های لوله کشی آب است که در این روش آب شرب به صورت جداگانه به قسمت های مختلف ساختمان نظیر حمام، آشپزخانه و …. لوله کشی می شود و در زمان تعمیر و سرویس، فقط آب یک قسمت را قطع میکنند و دیگر نیازی به قطع کردن آب کل ساختمان نیست.
لوله کشی به صورت توکار
لوله کشی توکار، یکی از متداول ترین و در واقع تمیز ترین ( از نظر زیبایی و امنیت )روش هایی است در لوله کشی آب از آن استفاده می شود. این روش باید طبق نقشه و در مرحله نازک کاری ساختمان انجام شود. ( در مراحل اولیه )تکنسین ها لوله های آب را در داخل دیوار و کف ساختمان عبور می دهند. زیبایی ظاهر خانه یکی از مهم ترین مزایای این مدل لوله کشی است.( محافظت لوله ها ) در مقابل اسیب دیدن و......
لوله کشی به صورت روکار
یکی از قدیمی ترین روش های لوله کشی آب، روش روکار می باشد. در حال حاضر این مدل لوله کشی کاملا منسوخ شده و کمتر کسی از این روش استفاده می کند.
چرا که بیرون بودن لوله ها ظاهر خانه (زیبایی ) را از بین برده . البته لازم به ذکر است که بسیاری از افراد برای کاهش هزینه های لوله کشی ساختمان، معمولا از این روش استفاده می کنند.
اقداماتی که باید قبل از لوله کشی آب ساختمان انجام شود!
قبل از شروع لوله کشی باید زمینه و شرایط انجام آن کار را فراهم آورد. لوله کشی آب ساختمان هم دقیقا از جمله کارهایی است که لوله کش باید قبل از شروع کار تجهیزات، ابزار آلات و محیط را آماده سازی کند. مهم ترین اقدامات شامل موارد زیر هستند:
تهیه نقشه و جلوگیری از ایجاد تداخل در مسیر لوله های آب سرد و گرم