انواع ظرفیت رگلاتور گاز ها به چه صورت است؟ ظرفیت رگلاتورها به عنوان یکی از ویژگی های با اهمیت آن ها نشان دهنده مقدار گازی است که رگلاتور قادر است در یک واحد زمانی تنظیم و از خروجی خود عبور دهد. این ظرفیت اغلب به صورت مختصر و به یکی از دو روش زیر نشان داده می شود: متر مکعب در ساعت (m³/hr) کیلوگرم در ساعت (kg/hr) گاز امیر مجموعه ای است که به ارائه محصولات مرتبط با انواع رگلاتور ها و همچنین قطعات مرتبط با آن پرداخته است. این مجموعه قصد دارد بهترین محصولات و خدمات را به شما مشتریان عزیز ارائه دهد. در زیر به توضیح این دو روش پرداخته ایم.
• خیابان خیام شمالی - روبروی پارک شهر - پاساژ بزرگ خیام - طبقه اول • info@gazamir.ir • 021-33951555 • 09126362747
این واحد به معنای تعداد متر مکعب گازی است که در یک ساعت از رگلاتور عبور می کند. به عنوان مثال، رگلاتوری که ظرفیت 10 متر مکعب در ساعت دارد، می تواند در یک ساعت 10 متر مکعب گاز را تنظیم و از خروجی خود عبور دهد.
2- کیلوگرم در ساعت (kg/hr):
این واحد به معنای وزن گاز (کیلوگرم) است که در یک ساعت از رگلاتور عبور می کند. این واحد بیشتر برای رگلاتورهای مایع (مثل پروپان و بوتان) مورد استفاده قرار می گیرد که به جای حجم، وزن گاز میزان مصرف را نشان می دهد.
به صورت کلی، ظرفیت رگلاتورها بستگی به نوع گاز (گاز طبیعی، گاز مایع و...)، نوع کاربرد (خانگی، صنعتی، تجاری) و مقدار مصرف گاز به وسیله ی مصرف کننده دارد. جهت انتخاب مناسب ترین رگلاتور برای نیازهای خود، بهتر است در شروع مقدار مصرف گاز را تعیین کنید و سپس براساس آن، رگلاتوری با ظرفیت مناسب را انتخاب کنید تا عملکرد بهینه و ایمنی در سیستم های گازی خود داشته باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید از مجموعه ی بازرگانی گاز امیر با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
لیست بالا محصولات ویژه این ماه می باشند که قیمت آن ها از نظر درصد نقدی و چکی کاملا در تخفیف قرار گرفته است.
رگلاتور گاز شهری چیست؟
رگلاتور(Regulator) گاز شهری یک دستگاه مکانیکی است. که برای کاهش فشار گاز شهری از فشار بالا به فشار مناسب برای مصارف خانگی استفاده می شود. فشار گاز شهری معمولاً بین 1 تا 4 بار است، در حالی که فشار مناسب برای مصارف خانگی معمولاً 15 تا 18 میلی بار است.
کاربردهای رگلاتور گاز شهری در
تغذیه مدارهای الکترونیکی
کنترل سرعت موتورها
تنظیم ولتاژ باتری
حفاظت از دستگاه ها در برابر نوسانات ولتاژ
انواع مختلفی از رگلاتور گاز شهری وجود دارد، از جمله:
رگلاتور های خطی
رگلاتور های سوئیچینگ
در ادامه قرار است به توضیح هر یک بپردازیم:
نمونه ای از رگلاتور خطی شهری
در رگولاتور خطی از یک ترانزیستور برای تنظیم ولتاژ استفاده می کنند. این ترانزیستور به عنوان یک مقاومت متغیر عمل می کند و ولتاژ خروجی را با تغییر جریان عبوری از آن تنظیم می کند. در مقاله لوله کشی گاز در اندیشه آمده است. که رگولاتور های خطی دارای بازده پایینی هستند، زیرا مقداری از توان ورودی به عنوان گرما تلف می شود.
نحوه کار رگلاتور گاز شهری به شرح زیر است:
گاز شهری با فشار بالا وارد رگلاتور می شود.
فشار گاز دیافراگم را به داخل محفظه دیافراگم فشار می دهد.
این حرکت دیافراگم باعث باز شدن شیر می شود.
گاز با فشار کاهش یافته از رگلاتور خارج می شود.
مراحل نصب رگلاتور گاز شهری به شرح زیر می باشد:
لوله گاز شهری را به ورودی رگلاتور وصل کنید.
لوله گاز خروجی را به دستگاهی که از گاز استفاده می کند وصل کنید.
رگلاتور را به دیوار یا سطح دیگری محکم کنید.
فشار گاز را با استفاده از گیج فشار بررسی کنید.
رگلاتور گاز برای مصارف خانگی و صنعتی پتروشیمی جهت کنترل فشارگاز و محافظت از کنتو رگاز در سایز های متفاوت دنده و فلنچی و براساس مترمکعب خروجی گاز قابل انتخاب می باشد.
رگلاتور گاز شهری اگر در جریان گاز تغییردر افت فشار و بالا رفتن فشار ناگهانی اتفاق افتد، این دستگاه می تواند فشار آن را تا اندازه مشخصی کنترل کرده و جریان گاز رابالانس و به اندازه متعادلی برساند.
یکی از اقلام رگلاتور گاز شهری تولید انواع تجهیزات مرتبط با صنعت گاز، رگولاتور است .
تمامی تجهیزات و تأسیسات گاز مطابق با استاندارد اروپایی و شرایط اقلیمی کشورمان تولید می گردد. رگلاتور گازی از رگلاتورهای صنعتی محسوب می شود و اغلب در ایستگاه های تقلیل فشار گاز مورد استفاده قرار می گیرد قابلیت تغییر دبی خروجی که با psi اندازه گیری می شود با در نظر گرفتن میزان فشار ورودی و خروجی است. رگلاتور گاز شهری با داشتن دقت مناسب و عملکرد خوب قابلیت مصرف گاز در فشارهای متفاوت را خواهد داشت.
این رگلاتور گاز بهترین کیفیت از نظر استاندارد را دارا است و استانداردهای داخلی و خارجی را دارا باشد و کارایی برای مصارف اپارتمانی وصنعتی مورد استفاده قرار میگیرد .