گروه صنعتی دمیر آماده ارائه بهترین خدمات و محصولات می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر جهت تهیه محصولات و لیست قیمت با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
09124459273
021-66312110
021-66311339
021-66311461
ورق استیل بگیر:
ورق استیل بگیر یک ورق بسیاری کاربردی است که از عناصر کربن وآهن و نیکل تشکیل شده است. در پاسخ به این سوال که ورق استیل بگیر چیست و چه کاربردی دارد، باید بیان کرد که این محصول یک ورق فولادی بسیار عالی است که مقاومت بالایی در مقابل فرسودگی و زنگ زدگی دارد ولی تفاوت ورق استیل بگیر و نگیر در مقدار کروم استفاده در آن ها است، که این فعالیت موجب می شود تا خاصیت مغناطیسی داشته باشد. پس ورق استیل بگیر یک ورق عالی با خاصیت مغناطیسی بالا می باشد.
انواع ورق استیل بگیر :
ورق های استیل بگیر ضد زنگ فریتیک مثل گرید ۴۰۹، ۴۳۰ ، ۴۳۹ که شاخص ترین آن ورق استیل ۴۳۰ است.
بسیاری از فولاد مارتنزیتی بگیر بوده وخاصیت آهنربایی دارند. در صورت وجود آهن، ساختار تیغهای منحصر به فرد فولادهای مارتنزیتی میتواند فرومغناطیسی باشد.
فولاد ضدزنگ نیز مثل سایر انواع آلیاژهای آهنی عمدتاً از آهن تشکیل شدهاند. وجود مقادیر بالای آهن در ترکیب شیمیایی سبب میشود بسیاری از فولادهای ضد زنگ مارتنزیتی مغناطیسی شوند.
استنلس استیل دوفازی :
فولادهای ضد زنگ دوفازی بگیر هستند چون معمولاً حاوی مخلوطی از دو فاز آستنیت و فریت هستند. مقدار قابل توجهی فریت به فولادهای دو فازی کمک میکند تا مغناطیسه باشند. فولادهای ضد زنگ دو فازی دارای آستنیت بیشتری نسبت به فولادهای فریتی هستند، به همین خاطر خاصیت مغناطیسی در آنها نسبت به فولادهای فریتی کمتر است.
استنلس استیل آستنیتی :
رایج ترین و پرکاربردترین فولادهای ضد زنگ مورد استفاده در صنعت، فولادهای آستنیتی هستند.
این دسته از فولادها دارای کروم بالاتری بوده و نیکل نیز به آنها به هدف پایدارسازی آستنیت در دمای محیط اضافه میشود.
این نیکل است که ساختار کریستالی فولاد را تغییر داده و آن را غیرمغناطیسی میکند. اتمهای فلزی موجود در یک فولاد ضد زنگ آستنیتی بر روی یک شبکه مکعب صورت محور قرار گرفته اند.
استنلس استیل فریتی :
استنلس استیل های فریتی معمولاً بگیر هستند چون در ترکیب شیمیایی این فولادها مقادیر زیادی فاز فریت دیده میشود. فریت معمولاً از آهن غنی بوده و حاوی مقادیر اندکی از عناصر دیگر نیز میباشد.
در یک فولاد ضد زنگ فریتی، اتمهای فلزی بر روی یک شبکه بدن محور قرار دارند. سلول واحد کریستال bcc مکعبی است که در هر هشت گوشه یک اتم و در مرکز هندسی مکعب یک اتم منفرد دارد.
ساختار کریستالی فریتی در آهن باعث میشود که فولادهای زنگ نزن فریتی دارای خاصیت مغناطیسی شوند. به عبارت دیگر این ساختار دانهای آهن، همان عاملی است که به فولادهای فریتی، خاصیت مغناطیسی را خواهد داد.
باید گفته شود که فولادهای فریتی معمولاً با استفاده از اعمال عملیات حرارتی، سخت نمیشوند، ولی این فولادها مقاومت خوبی در مقابل ترکهای خوردگی و همچنین خوردگی تنشی از خود نشان میدهند.